2003

Hensikten med serien er å gi en oppfriskning av de mest betydningsfulle hendelser og trekk i vår bygds spennende og fengslende historie, samt en presentasjon av kjente personer som har utrettet ting gjennom tidene av spesiell interesse for Eidsvoll. Møtene er tatt opp på video/DVD som oppbevares i kommunens sikkerhetshvelv, slik at ettertiden kan få glede av den informasjon som gis.

Tema: "Forfatteren og teatermannen Hans Aanerud".
Dato: Torsdag 13. mars kl.18.30
Antall tilhørere: ca.90
Foredragsholdere var Gunner Ljøldal sammen med Haakon Bjørnstad. På slutten av møtet orienterte Simen Flyen om den nye bygdeboka for Eidsvoll som snart var klar for utsendelse.

Tema: "Rikspolitisk senter på Eidsvoll Verk".
Dato: Torsdag 18 september kl.18.30
Antall tilhørere: ca.45
Foredragsholder var direktør Erik Jondell.