Flott markering av 8. mai

Publisert: 09.05.2011
Søndag 8. mai var det frigjørings- og veteranmarkering ved Eidsvoll kirke. Markeringen foregitt ved bautaen over falne fra Eidsvoll under andre verdenskrig.

Ordfører i Eidsvoll kommune Terje Teslo holdt tale, mens stortingsrepresentant Sonja Sjøli var seremoniens hovedtaler. Etter talene spilte Eidsvoll Janitsjarkorps nasjonalsangen, og til slutt var det kransenedleggelse ved bautaen. Det var Eidsvoll Forsvarsforening, Eidsvoll kommune, Heimevernet, veteranforeningen NVIO og Norske Reserveoffiserers forening (NROF) som samarbeidet om arrangementet.

Fra venstre; Eidsvoll Forsvarsforenings leder Torgeir Solum, Stortingsrepresentant Sonja Sjøli og ordfører i Eidsvoll Terje Teslo.